17 julio 2008

Sóc Albelda, parle valencià, sóc valencià i sóc del València CF

Albelda diu que han passat cosestes que li semblem difícil d'oblidar. Què la darrera temporada va ser molt dura i que li va a costar tornar a sentir-se part del projecte, també diu que no ha arribat a un acord per a sortir del VCF perquè la gent del club està canviant constantment i que li és difícil trobar interlocutor (quines entrevistes més convenients -als teus interessos- et fa Perico en la SER).

Efectivament, la darrera temporada va ser molt dura per a l'afició. No dutbe qui eres i les coses bones que has representat per al nostre equip i, també, que parles valencià (a la teua manera) i que et sents valencià pero el nostre equip David, -el VCF és un caos total, estic d'acord amb això- no és el teu equip.

Tú vares ser i ets un treballador privilegiat del VCF i ens has menyspreat (a l'afició, als treballadors i treballadores pels que et paguen el teu sou). Tú eres valencià però no eres d'aquest equip. Ens cansa sentirte plorar en la ràdio del teu amic Vidagany. Deixa de servir-te d'aquest club.

Adèu David, amb educació et faig aquest prec: veste'n ja.

Ben cordialment

1 comentario:

www.checheche.net dijo...

Sí, que se vaya... pero a fer la mà.

Little